10 KASIM ATATÜRK 'Ü ANMA GÜNÜ

10.11.2018

Gazi Mustafa Kemal\'in vefatının 80. yılı dolayısıyla yayımladığımız, \"Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal\'i, ebediyete irtihalinin yıl dönümünde saygıyla yad ediyoruz.

İstiklal Mücadelesi\'ne önderlik eden, milletin eşsiz fedakarlığıyla bu destansı mücadeleyi zafere ulaştıran Gazi Mustafa Kemal\'in, üstün askeri yönetimi, kararlı duruşuyla, başarılı bir komutan ve lider olarak dünya tarihinde saygın bir yer edindiğini vurgulayan Danış Patent, mesajında şunları kaydetti:

\"Milletine duyduğu sonsuz güven ve inancıyla çıktığı zorlu yolda, milletimizi müşterek bir ideal etrafında birleştirmeyi başaran Gazi Mustafa Kemal, İstiklal Mücadelemizi Cumhuriyetimizin kuruluşuyla taçlandırmıştır. Gazi\'nin mücadeleci ve kurucu vasıflarını gençlerimize ve çocuklarımıza iyi anlatmalı, onun \'en büyük eserim\' dediği Cumhuriyetimizi ilelebet yaşatmak ve daha ileriye taşımak için üzerimize düşen sorumlulukları hep birlikte yerine getirmeliyiz.

Cumhuriyetimizin 95. yılını iftiharla kutlayan Türkiye, istikrar içinde güçlenmeye ve büyümeye devam ederken, ecdadımızın her dönemde önüne çıkan engelleri birlik ve beraberlik içinde aştığını, milli ve manevi değerlerini her şart altında yaşattığını, inandığı yoldan asla dönmediğini, istiklaline ve istikbaline canı pahasına sahip çıktığını da unutmamalıyız.\"

Danış Patent, Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarını, vatan uğruna fedakarca şehit ve gazi olan kahramanları rahmet ve şükranla andı.

HABERLER
İşimizi önemsiyoruz!
TÜM HABERLER
BİLGİ ALIN
Sorununuzu çözmek için durmadan çalışıyoruz.
HER ZAMAN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ.
Danış Patent
Danış Patent olarak sizlere marka tescili ve patent konularında yardımcı oluyoruz. Marka, bir işletmenin mal ve/veya hizmetlerini bir başka işletmenin mal ve/veya hizmetlerinden ayırt etmeyi sağlaması koşuluyla, kişi adları dahil, sözcükler, şekiller, harfler, sayılar, malların biçimi veya ambalajları gibi çizimle görüntülenebilen veya benzer biçimde ifade edilebilen, baskı yoluyla yayımlanabilen ve çoğaltılabilen her türlü işarettir.

Aradığınız sorunun cevabını bulamadınız mı ?

s
Danış Patent
Bizi sosyal ağlardan takip edin!
© 2018 Danış Patent. Tüm hakları saklıdır.
Danış Patent